Încă trei oameni pentru majoritatea USD. Titi Holban, Constantin Moisii şi Mihai Neagu s-au înscris în UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
USD are o majoritate strânsă în plenul Parlamentului  Foto: Mediafax
USD are o majoritate strânsă în plenul Parlamentului  Foto: Mediafax

UNPR a anunţat, vineri, înscrierea în partid a deputatului PNL de Buzău Titi Holban, a deputatul PPDD de Neamţ Constantin Moisii şi a senatorului independent de Suceava Mihai Neagu. Astfel, noua majoritate a USD din Parlament a mai câştigat trei voturi.

"Parlamentarii UNPR vor activa, începând de astăzi, în grupurile Partidului Social Democrat din Camera Deputaţilor şi Senat", se arată în comunicatul transmis de UNPR. Mihai Neagu a infirmat că s-a înscris oficial în formaţiunea progresistă, dar a recunoscut că negociază cu puterea. "Infirm înscrierea în UNPR. Sunt în negocieri avansate cu PSD", a spus senatorul sucevean pentru Mediafax. Senatorul independent de Suceava Mihai Neagu a fost ales în 2012 din partea USL (PC).

Titi Holban a anunţat, iniţial, că va demisiona din PNL, nemulţumit de ieşirea liberalilor de la guvernare, şi că îl va urma pe Călin Popescu Tăriceanu în Partidul Reformator Liberal, susţinând că la formaţiunea fostului premier vor trece şi alţi liberali care au crezut în proiectul USL. Între timp, Holban s-a răzgândit şi a intrat în UNPR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite