Udrea: Ponta şi Antonescu sunt doi piromani care dau foc ţării ca să-l scape pe Voiculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea Foto: Adevărul
Elena Udrea Foto: Adevărul

Elena Udrea spune că raportul MCV sancţioneaza acţiunile majorităţii USL din decembrie 2013, care a încercat să aducă atingere justiţiei şi să pună în pericol statul de drept, prin legea amnistiei şi modificările la Codul penal.

„Raportul arată că oricând o majoritate parlamentară poate pune în pericol progresele făcute de România în privinţa independenţei justiţiei şi a statului de drept, că drumul ţării spre democraţie nu e înca ireversibil“, spune Elena Udrea, care avertizează că europenii  au împărţit România în două:

„De o parte se află instituţiile Justiţiei (DNA, ANI, CSM, ÎCCJ, CCR). Dar şi politicienii care susţin independenţa Justiţiei De partea cealaltă se află USL şi toţi corupţii pe care îi apără. Atât timp cât există Traian Băsescu la Cotroceni, măcar există cineva capabil să se opună acestor derapaje. După ce Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte, depinde de fiecare dintre noi să păstrăm ţara pe drumul bun“, a declarat Udrea.

Deputatul PDL vede trei vinovaţi: Ponta, Antonescu şi Voiculescu.

„Independenta justitiei şi statul de drept nu sunt concepte abstracte, e vorba de apropierea nivelului de trai al românilor de nivelul de trai al cetăţenilor din vestul Europei. Cu cât corupţia, de exemplu, e mai mare, intră mai mulţi bani în buzunarele clientelei politice şi mai puţini bani în buzunarele cetăţeanului, în educaţie, sănătate etc. Nu vrem să trăim într-un sistem în care politicianul este deasupra omului de rând. Ponta şi Antonescu sunt doi piromani care dau foc ţării ca să îl scape pe Voiculescu“, conchide Udrea.

Citeşte şi:

Valeriu Zgonea a văzut alt raport MCV

Ponta şi Cazanciuc susţin că raportul MCV a fost programat „de mult timp“ în ianuarie

Olanda aşteaptă raportul MCV pentru a se pronunţa în privinţa aderării României la Schengen

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite