Băsescu, despre declaraţia lui Blaga, potrivit căruia şeful statului o susţine pe Udrea: „O, săracul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu s-a implicat în competiţia din PDL Foto Adevărul
Traian Băsescu s-a implicat în competiţia din PDL Foto Adevărul

„O, săracul!", a replicat, duminică, preşedintele Traian Băsescu, întrebat despre cum comentează declaraţia lui Vasile Blaga, potrivit căruia toţi românii ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea la şefia PDL.

Preşedintele a mers, duminică seară, la un hipermarket din Capitală, unde a făcut cumpărături.

Chestionat în privinţa faptului că i-a răspuns Elenei Udrea la telefon când aceasta l-a anunţat despre candidatura la şefia PDL, iar lui Vasile Blaga nu i-a răspuns, Băsescu a replicat: "Una era în decembrie, alta e acum. Şi am răspuns la foarte mulţi".

Întrebat şi despre faptul că este acuzat că face campanie pentru Elena Udrea, Băsescu a răspuns, râzând: "Când o fi spus şi trăsnaia asta?".

Un reporter i-a relatat preşedintelui că Vasile Blaga a spus că este evident, şi că toţi românii ştiu că preşedintele o susţine pe Elena Udrea, de aici şi declaraţiile critice. "La adresa cui?", a întrebat preşedintele.

Întrebat dacă se poate spune că o susţine pe Elena Udrea pentru şefia PDL, sau cel puţin dacă o susţine mai mult decât pe Vasile Blaga, Băsescu a răspuns: "Eu susţin o soluţie care să dea perspective PDL-ului. Care o fi aceea, vor decide participanţii la Convenţie şi cei care deocamdată sunt în competiţia asta. Dar în niciun caz nu pot susţine o soluţie care îngroapă PDL-ul".

Totodată, ziarişti au vrut să ştie dacă preşedintele consideră că ar exista o candidatură mai bună la şefia PDL decât Vasile Blaga şi Elena Udrea. "Dacă mi-o spuneţi voi", a raspuns retoric Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite