PSD, ironii la adresa USR: Cum e posibil ca, după tot scandalul Salonului, „Cioloş-Două-Speciale” să nu se delimiteze de doamna „DRAGu-De-Salon”?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Dragu

Social-democraţii au criticat, vineri, într-o postare pe Facebook, partidul condus de Dacian Cioloş, în contextul scandalului în care este implicată Anca Dragu, care este acuzată că a folosit privilegiile funcţiei, pe când era preşedinte al Senatului, într-o deplasare în interes personal, cu familia.

„CĂUTAŢI PENTRU ABUZ DE PRIVILEGII

Semnalmente:

Dau lecţii de morală şi etică politică

Colecţionează rente şi pensii speciale!

Folosesc banii publici pentru vacanţele familiei”, au transmis social-democraţii pe Facebook. 

„Motivare:"Cioloş-Două (pensii)- Speciale" tace asurzitor când principiile morale pe care le cere altora sunt "uitate" fix de colegii săi de partid”, continuă PSD. 

Formaţiunea îl critică pe liderul USR pentru lipsa de reacţie în urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii, conform cărora, fosta şefă a Senatului, Anca Dragu a utilizat resursele publice în interesul propriu. 

<<Niciun cuvânt despre cum Anca Dragu (USR) a folosit, pe când era preşedintele Senatului, angajaţii şi maşinile instituţiei, precum şi salonul oficial, pentru a se îmbarca preferenţial, cu familia şi prietenii, în avionul care a dus-o într-o vacanţă în Franţa. Cum e posibil ca, după tot scandalul Salonului, "Cioloş-Două-Speciale" să nu se delimiteze de doamna "DRAGu-De-Salon">>, întreabă social-democraţii retoric. 

Potrivit unui document al Senatului, citat de G4Media.ro. Senatoarea a folosit maşinile instituţiei, angajaţii de la Protocol şi Paşapoarte şi Salonul Prezidenţial pentru a pleca în vacanţă cu familia şi prietenii. În replică, Dragu a invocat faptul că a folosit serviciile oferite de funcţia pe care o deţinea „la recomandarea serviciilor de securitate”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite