Premierul Tudose, în mesajul de Anul Nou: Mi-aş dori ca în 2018 să avem puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup

Premierul Tudose, în mesajul de Anul Nou: Mi-aş dori ca în 2018 să avem puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup

Ultima şedinţă a guvernului Tudose din anul 2017 FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Mihai Tudose spune că, mai presus de orice, România este despre „noi” şi despre românii care nu încetează nicio clipă să creadă în această ţară şi că şi-ar dori ca în 2018, anul Centenarului Marii Uniri, să avem puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup.

În mesajul de Anul Nou, Mihai Tudose le transmite românilor că numai împreună, uniţi şi solidari, pot ţine vie conştiinţa românească şi pot duce România 100 de ani mai departe.
 
"Atunci când ne gândim la ţara noastră, fiecare dintre noi are reprezentări diferite. Dar, indiferent de raportările personale, cred că România trebuie să însemne mai mult decât ”tu” sau ”eu”, decât ”ei” sau ”voi”. Mai presus de orice, România este despre ”noi” şi despre românii care nu încetează nicio clipă să creadă în această ţară. Mi-aş dori ca în anul 2018, anul Centenarului Marii Uniri, să avem puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup, aşa cum au fãcut înaintaşii noştri. Numai împreună, uniţi şi solidari, putem ţine vie conştiinţa româneascã şi putem duce România 100 de ani mai departe. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România ! La mulţi ani, Generaţie Centenar!", este mesajul postat de premier duminică seară pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările