Ponta: Am fost arogant în campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat într-un interviu pentru Realitatea.Net că electoratul l-a sancţionat pentru atitudinea din campania electorală, recunoscând astfel că a fost arogant. Într-un moment de emoţie, premierul a dat de înţeles că regretă faptul că a candidat la Preşedinţie.

Întrebat dacă a fost arogant, în contextul acţiunilor din campania electorală, premierul a răspuns afirmativ.„Da. Da, cred că da (n.r. am fost arogant). Nu ştiu dacă eu ca persoană, dar cu siguranţă aşa a fost perceput modul de guvernare al PSD, inclusiv ideea de a nu da toată puterea unei singure formaţiuni, sunt multe lucruri care trebuie schimbate la mine, la manifestarea politică. Chestia cu protejarea corupţiilor, faptul că noi suntem cei care îi protejăm pe corupţi, a costat enorm şi cred că este un mesaj nu doar pentru noi. Până la urmă nu am protejat pe niciunul. Categoric am crezut că prin explicaţii largi, rezolv lucrurile. Lucrurile trebuie transmise foate concis şi tranşant“, a explicat Ponta pentru Realitatea.Net.

De asemenea, la întrebarea dacă regretă candidatura la prezidenţiale, Victor Ponta s-a emoţionat şi, deşi nu a dat un răspuns direct, a dat de înţeles că nu se simte confortabil cu acest episod. „Asta e cea mai grea întrebare. Mi-am dorit întotdeauna să fiu prim-ministru şi am spus acest lucru, mi-am dorit mereu să fiu un bun prim-ministru şi mi-am dorit întotdeauna să nu fac o mare greşeală care să facă uitat tot ce am făcut ca prim-ministru şi s-ar putea ca şi candidatura mea la prezidenţiale să umbrească ceea ce am făcut ca premier“, a mai spus premierul. 

Citeşte şi:

Demisia de operetă a lui Ponta din fruntea Guvernului

Ponta: „Sper că ieşim din logica lui: «Cine pierde intră la închisoare». Dacă voi fi urmărit penal, demisionez“

Victor Ponta: Iau în calcul demisia din fruntea Guvernului dacă Iohannis nominalizează un premier de la PSD

De ce nu poate PSD să mai continue guvernarea?

Dragnea: Victor Ponta nu va demisiona din funcţia de prim-ministru

Alegeri prezidenţiale 2014. Macovei: Ponta, dă-ţi demisia! Ponta: Resping categoric

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite