Ponta, despre „trădarea“ celor doi aleşi care s-au reîntors în PSD: Le-am oferit şansa să iasă din minciună. Nu sunt printre cei 237 care au semnat moţiunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Florin Suler
Victor Ponta FOTO Florin Suler

Preşedintele Pro România Victor Ponta a reacţionat miercuri după ce deputaţii Horia Nasra şi Cornel Itu au anunţat că revin la PSD, după ce cu o săptămâna în urmă se înscriau în foraţiunea lui Ponta. Acesta din urmă subliniază că alegerea celor doi „le aparţine - important e să nu poată să spună niciodată că nu au avut alternativă”, şi că aceştia nu fac parte din cei 237 de semnatari ai moţiunii de cenzură

Victor Ponta a afirmat că el le oferă deputaţilor PSD şansa „să iasă din minciună” şi să-şi „recâştigae o parte din demnitate”, şi că ofertele premierului Viorica Dăncilă sunt pe „termen foarte scurt”.

„Eu pot doar să le ofer unor deputaţi PSD o şansă să iasă din minciuna din ultima perioadă, să îşi recâştige o parte din curajul, respectul şi demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni şi acţiuni înjositoare / şi pot să le ofer o alternativă politica curată de centru stânga pentru viitor!

Viorica Dancilă poate să le ofere aceloraşi oameni funcţii, bani şi avantaje imediate, totul pe termen foarte scurt - în schimbul demnităţii şi respectului de sine şi faţă de oamenii din comunitatea lor”,a scris Victor Ponta pe Facebook.

Liderul Pro România a adăugat apoi că alegerea celor doi le aparţine, că comunităţile din care fac parte vor ţine minte deciziile lor şi menţionează că aceştia nu fac parte dintre cei 237 de parlamentari care au semnat moţiunea de cenzură.


„Alegerea le aparţine acestor oameni - important este să nu poată să spună niciodată ca NU au avut alternativă! Şi important ca oamenii să ţină minte până la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentanţii lor!

Ps - cei doi deputaţi NU sunt dintre cei 237 care au semnat moţiune / însă votul lor ar fi contat - în primul rând pentru ei înşişi (şi pe urmă pentru noi toţi)”, a adăugat Ponta.

Miercuri dimineaţă, parlamentarii Horia Nasra şi Cornel Itu, care au demisionat zilele trecute din filiala clujeană a PSD după ce la conducere a fost desemnat omul de afaceri Liviu Alexa, revin în partid. Ei au anunţat că nu vor vota moţiunea depusă de PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite