Pe cine votează Barna la prezidenţiale în cazul în care nu intră în turul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele USR Dan Barna a explicat într-un interviu pentru Digi24 cu cine va vota la alegerile prezidenţiale din iarnă în cazul în care acesta nu va ajunge în turul doi.

Indiferent cine va fi contracandidatul lui Klaus Iohannis în turul al doilea, fie că e vorba de Viorica Dăncilă, de Mircea Diaconu sau de Theodor Paleologu, votul lui Dan Barna va merge către „candidatul PNL”, a declarat liderul USR, duminică seara, la Digi24.

Barna a vorbit şi despre viziunea USR-PLUS asupra guvernării şi, referindu-se la ALDE şi Pro România, a explicat că nu se poate face o majoritate cu „oamenii care au dus România pe marginea prăpastiei şi cu oameni care de 30 de ani schimbă eticheta pe sigle de partid”. Acesta a reamintit apoi faptul că dacă va exista o majoritate parlamentară care să-i suţină reformele, atunci USR îşi va asuma guvernarea.

„Responsabilitate înseamnă să îţi asumi să schimbi România, nu să intri într-un guvern care nu poate să aibă nicio soluţie reală de schimbarea a ţării, pentru că astăzi, un guvern pe actuala majoritate parlamentară este un guvern care ar trebui să fie alcătuit şi din domnul Tăriceanu, şi din domnul Ponta, şi din cei din spatele lor, oamenii care au fost alături de PSD şi de Liviu Dragnea în aceşti trei ani în care România a fost scoasă din Europa. În momentul în care avem o majoritate parlamentară care să susţină aceste reforme, în ziua doi intrăm la guvernare şi ne asumăm acest lucru”, a mai adăugat Dan Barna.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite