Orban, despre o posibilă tergiversare a anticipatelor de către PSD: Avem ac de cojocul lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Ludovic Orban a declarat că PNL are un plan şi în cazul în care PSD va încerca să tergiverseze procesul declanşării alegerilor anticipate, fără a oferi, însă detalii.

„Avem ac de cojocul lor şi pentru această eventualitate. Dar nu vă pot spune acum, veţi afla", a arătat liderul PNL, într-o declaraţie de presă susţinută sâmbătă la Palatul Parlamentului.

În ce priveşte ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor parlamentare înainte de termen, el s-a declarat convins că PSD nu va modifica prevederile referitoare la desfăşurarea alegerilor pe parcursul a trei zile pentru diaspora.

"Nu cred că PSD îşi poate permite, după ce le-a făcut românilor din diasporă - şi în alegerile din 2014 şi în alegerile europarlamentare din 2019 - nu cred că îşi pot permite să îşi schimbe punctul de vedere pentru că, până la urmă, inclusiv PSD a votat proiectul de lege al PNL care a permis exercitarea votului în diasporă în condiţii normale, decente. Ca atare, eu nu cred că această prevedere poate fi afectată", a spus preşedintele PNL, citat de Agerpres. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite