Nicuşor Dan şi-a lansat programul de candidat pentru Primăria Capitalei: Eu cred în candidatul unic al Opoziţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan - FOTO Eduard Enea
Nicuşor Dan - FOTO Eduard Enea

Candidatul independent susţinut de USR pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a lansat marţi programul de candidat. Alături de aceştia au fost prezenţi doi foşti colegi de partid, Cosette Chichirău şi Stelian Ion, care la rândul lor urmează să candideze pentru primăriile din Iaşi, respectiv Constanţa. Fostu lider USR a subliniat că opoziţia trebuie să aibă un candidat unic care să se lupte cu Gabriela Firea pentru Primăria Bucureştiului.

„Mă consider persoane cea mai potrivită pentru a fi candidatul opoziţiei. Mă recomandă 15 ani de luptă pentru acest oraş, cu succese pe care le cunoaşteţi, cele 180 de mii de voturi pe care bucureştenii mi le-au acordat în urmă cu 3 ani, iar sondajele confirmă ceea ce am spus”, a declarat Nicuşor Dan. Acesta a amintit apoi că membrii organizaţiei USR Bucureşti au votat pentur susţinerea candidaturii sale şi a subliniat cât de important este ca opoziţia să vină cu candidat unic la următoarele alegeri locale din Capitală.

„Am continuat discuţiile cu partidele de opozitie şi sunt optimist că acestea au înţeles ce doresc bucureştenii şi vom avea candidat unic. (...) Eu cred în candidatul unic al opoziţiei pentru că politicienii trebuie să facă ce vor oamenii de la care cer votul. Iar oamenii de la care cer votul vor candidat unic al opoziţiei”, a mai spus el”, a mai afirmat Nicuşor Dan.

Acesta din urmă a precizat apoi că principalele priorităţi ale Bucureştiului sunt încălzirea centralizată, traficul, poluarea şi clădirile cu risc seismic. De asemenea, fostul ider USR a vorbit şi despre infrastructura în educaţie, în sănătate şi servicii medicale.

„Trebuie să facem din Bucureşti un oraş prietenos cu copiii, un oraş al îmbătrânirii decente, trebuie să îmbunătăţim considerabil activitatea culturală a oraşului şi să facem din cartiere locuri în care după ce oamenii ajung de le serviciu să aibă tot ce le trebuie pentru o viaţă decentă”, a adăugat Nicuşor Dan.

Cum arată programul de candidat al lui Nicuşor Dan

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite