Liviu Neagu, fost secretar de stat în Guvernul Ponta, a ajuns în echipa de conducere a lui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Neagu FOTO Arhiva Adevărul
Liviu Neagu FOTO Arhiva Adevărul

În urma fuziunii dintre PMP şi UNPR, Liviu Neagu, fost secretar de stat în Guvernul Ponta şi un apropiat al lui Liviu Dragnea, va ocupa funcţia de secretar general-adjunct al PMP.

În iulie 2014, teleormăneanul Liviu Neagu,  fost secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu, a fost numit  secretar general adjunct al Guvernului, funcţia având rang de secretar de stat. Intrarea PPDD-istului Liviu Neagu în Guvern este urmare a acordului semnat între PSD şi Partidul lui Dan Diaconescu, partid care intră acum la guvernare. Liviu Neagu a ajund secretar general-adjunct al UNPR, după ce PPDD a dispărut prin fuziunea formaţiunea condusă atunci de Gabriel Oprea.

Liviu Neagu este originar din Alexandria, iar presa a scris de-a lungul timpului despre relaţia bună pe care o are cu liderul PSD Liviu Dragnea. După ce a lucrat aproape 10 ani la Serviciului Român de Informaţii, în cadrul  departamentul Contraspionaj Protecţia Informaţiilor Clasificate, Liviu Neagu a părăsit, oficial, structura şi a intrat în mediul  privat. S-a apucat de afaceri, numele său legându-se de  firma de pază Valahia Guard din Alexandria.  Intrarea în politică a făcut-o prin înscrierea în PPDD, partid în care a avut o ascensiune rapidă.

Liviu Neagu a candidat la alegerile europarlamentare din partea PPDD, organizaţie în care deţine funcţia de secretar general . Împreună cu Liviu Dragnea (PSD), Liviu Neagu a fost cel care s-a ocupat în cadrul negocierilor PSD-PPDD de monitorizarea procesului de formare de majorităţi consiliile locale şi judeţene.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite