Liberalii sar la beregata lui Cioloş: Acum îi „miroase“ PNL. Cu sprijinul partidului a ajuns ministru al Agriculturii şi comisar european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PNL, Florin Roman, a lansat un atac la adresa lui Dacian Cioloş, după ce fostul premier a avut o ieşire mai dură la adresa PNL, un partid care ar duce „România în trecut“. Liberalul îi reproşează lui Cioloş că a uitat că partidul condus acum de Ludovic Orban l-a susţinut pentru funcţia de ministru al Agriculturii, funcţia de premier sau comisar european pentru Agricultură.

„Am văzut o postare a unui fost premier tehnocrat, ajuns ministru al Agriculturii şi mai apoi comisar european pe agricultura, cu sprijinul PNL. Acum îi «miroase» PNL. Adică singurul partid care a demonstrat că a bătut şi poate bate PSD. În timp ce domnul tehnocrat stă în tribune, sparge seminţe şi îşi dă cu părerea de antrenor, noi, cei de la PNL, jucam dur în teren: 27 de atacuri câştigate la CCR, legile Justiţiei întoarse in Parlament, moţiuni simple şi de cenzură, atacuri la baioneta la miniştri incompetenţi ai PSD“. a scris pe Facebook Florin Roman, vicepreşedinte al PNL:  

Liderul liberal subliniază faptul că Dacian Cioloş nu a reuşit până acum nici să-şi înregistreze partidul şi prin atacurile la PNL ar face jocul lui Dragnea. „El nu e în stare să-şi înregistreze încă un partid, în timp ce PNL are în spate voturile românilor care au dat 1100 de primari, 1500 de viceprimari, 15000 de consilieri locali şi judeţeni. Prin atacul la PNL, domnul tehnocrat nu face decât jocul PSDragnea. Păcat, nu a înţeles ca adversarul lui nu e PNL ci Dragnea şi PSD. Maturizarea politica e necesară chiar şi pentru cei care se cred mai catolici decât Papa“, a mai afirmat Roman. 

Fostul premier, Dacian Cioloş, a lansat duminică o serie de critici dure la adresa PNL, partid despre care spune că face parte, alături de PSD, din „clasa politică veche”, acestea fiind două partide care „vin din trecut şi ne vor în trecut”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite