Kelemen Hunor se întâlneşte cu Viktor Orban la Băile Tuşnad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor se întâlneşte, vineri seară, cu Viktor Orban, premierul Ungariei urmând să participe la Universitatea de Vară Tusvanyos.

Surse locale au declarat pentru Agerpres că, la fel ca în fiecare an, premierul Ungariei va oferi o cină reprezentanţilor maghiarilor din România, Slovacia, Ucraina sau Serbia, unii dintre ei fiind prezenţi de câteva zile la Băile Tuşnad, pentru a participa la lucrările Universităţii de Vară. Potrivit aceloraşi surse, din partea comunităţii maghiare din România ar urma să participe, la această întâlnire, liderul UDMR Kelemen Hunor, iar subiectele abordate sunt legate de problemele cu care se confruntă maghiarii din ţara noastră.

Kelemen Hunor nu a participat la lucrările Universităţii de Vară de la Băile Tuşnad, din partea UDMR fiind prezenţi la dezbateri doar unii primari sau parlamentari din zonă.

Mâine este ultima zi a Universităţii de Vară, unde vor participa şi premierul Viktor Orban, europarlamentarul László Tőkés şi Németh Zsolt, preşedintele Comisiei de politică externă a Parlamentului de la Budapesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite