Ex-ministrul IMM-urilor, Constantin Niţă: „Susţin varianta candidaţilor comuni PSD-PNL.Ar îndepărta PDL de la putere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă a declarat, vineri, că susţine încheierea unui protocol între PSD şi PNL privind candidaturi unice la alegeri, o astfel de măsură putând duce la îndepărtarea PDL din administraţia locală.

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă a declarat, vineri, citat de Mediafax, că susţine încheierea unui protocol între PSD şi PNL privind candidaturi unice la alegeri, o astfel de măsură putând duce la îndepărtarea PDL din administraţia locală.

Niţă a afirmat că este printre susţinătorii ideii ca PSD şi PNL să propună candidaţi comuni, cel puţin la alegerile locale din 2012.

"Cred că pentru Ardeal o asemenea soluţie este foarte bună. Voi susţine categoric ideea unor candidaţi comuni, în special pentru preşedinţii de Consilii Judeţene şi pentru primarii oraşelor reşedinţă de judeţ. Cred că este o măsură foarte bună pentru Ardeal, acolo unde nici PSD, nici PNL nu stau foarte bine şi ar putea duce la schimbarea dramatică a structurii puterii locale şi îndepărtarea PDL de la conducerea administraţiilor locale", a declarat vicepreşedintele PSD, liderul organizaţiei judeţene Braşov.

Niţă a afirmat că, în funcţie de rezultatele de la alegerile locale, PSD şi PNL ar putea prelungi eventuala alianţă printr-un protocol încheiat şi la nivel naţional pentru alegerile parlamentare din toamna lui 2012 şi chiar cele prezidenţiale din 2014.

Vicepreşedintele PSD a mai spus că un astfel de protocol ar trebui să aibă în vedere şi schimbarea legilor electorale pentru a-i avantaja pe candidaţii comuni ai PSD şi PNL, dacă se va ajunge la această formulă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite