Dezbatere „Opoziţia la raport“. Buşoi: PNL îşi doreşte să fie opoziţia cea mai importantă la PSD, să ne recuperăm electoratul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat, joi, la evenimentul „Opoziţia la raport“, că formaţiunea pe care o reprezintă încearcă să fie cea mai vocală şi importantă parte a opoziţiei faţă de PSD, în condiţiile în care  la ultimele alegeri USR a luat faţa PNL.

„Există azi o Opoziţie civică importantă faţă de administraţia de stânga, Opoziţia e mai ales în mediul online. Dar ea nu e conectată la Opoziţia politică“, a afirmat europarlamentarul Cristian Buşoi.  

Europarlamentarul PNL, care deţine şi funcţia de preşedinte al filialei din Capitală a liberalilor, a precizat faptul că siuaţia din Consiliul General i-a făcut pe cei din PNL să lucreze alături de USR, însă dialogul nu a fost întotdeauna unul coerent. 

„În interiorul Opoziţiei politice, chiar dacă de multe ori PNL şi USR au votat la fel, lucrurile nu au fost coordonate“, a completat Buşoi. 

Pe de alte parte, liderul PNL Bucureşti şi-a exprimat optimismul că liberalii vor reuşi să recupereze electoratul pierdut la localele din 2016, când PNL a scos un scor dezastruos. „Noi, cei de la PNL, ne dorim să fim opoziţia cea mai importantă la PSD, să recuperăm electoratul pierdut“, a mai spus europarlamentarul liberal. 

Pe de altă parte, Nicuşor Dan, fost preşedinte al USR şi candidat la Primăria Capitalei, a punctat faptul că principalele probleme ale Bucureştiului sunt datoriile pentru energia termică şi traficul, iar „metode firmelor de Primărie“ ar fi una falimentară.

La dezbaterea organizată de PNL au mai luat cuvântul liderul PNL, Ludovic Orban, şi consilierul liberal Cirpian Ciucu, dar şi mai mulţi formatori de opinie, precum Ion M. Ioniţă, Rareş Bogdan sau Cătălin Striblea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite