Cum explică Tăriceanu de ce a fost mire de cinci ori: fair-playul, bată-l vina!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu FOTO Mediafax
Călin Popescu Tăriceanu FOTO Mediafax

Candidat independent la alegerile prezidenţiale, Călin Popescu Tăriceanu, criticat pentru că se află la cea de-a cincea căsătorie, a explicat, într-un scurt clip postat pe Youtube, motivul pentru care a ales, de fiecare dată, să intre într-un mariaj.

Călin Popescu Tăriceanu a fost criticat, recent, de preşedintele Traian Băsescu, pentru că s-a căsătorit de cinci ori. Băsescu l-a numit, în acest context, "inimă zburdalnică". Actualul preşedinte al Senatului susţine, însă, că a preferat să nu aibă legături extraconjugale.

"Spre deosebire de alţi bărbaţi, care au avut şi legături extraconjugale, eu am preferat, cu femeile pe care le-am iubit, să mă şi căsătoresc", a spus Tăriceanu.

Actuala soţie a preşedintelui Senatului, Loredana Moise, este cu 26 de ani mai tânără decât fostul premier şi, în prezent, este însărcinată.

Citeşte şi:

Călin Popescu Tăriceanu, o viaţă de revistă

Preşedinte al Senatului şi candidat la alegerile prezidenţiale din partea unui partid care a reciclat liberali, Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu (62 de ani) a rămas întipărit în conştiinţa colectivă drept premierul bileţelului roz, liberal cu simpatii de stânga, mire de cinci ori şi colecţionar de cai-putere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite