Ciolacu, despre proteste: Lumea a ieşit în stradă din disperare, sărăcie şi silă pentru modul în care guvernaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO Arhivă Marcel Ciolacu / Facebook
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO Arhivă Marcel Ciolacu / Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că protestele nu au fost politizate, fiind considerate mai degrabă o manifestare a „disperării” persoanelor nemulţumite de restricţii.

„Nu mai încercaţi să vedeţi politizare acolo unde e doar #disperare, sărăcie şi silă pentru modul în care guvernaţi! Nu pedepsiţi un popor întreg pentru că nu sunteţi voi în stare să închideţi 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că aţi pus statul român în genunchi şi nu sunteţi în stare de nimic”, a scris pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu.  

Liderul PSD susţine că oamenii care au mers să protesteze nu au fost scoşi în stradă de partide, ci au ieşit pentru că sunt nemulţumiţi de guvernare. „Lumea a ieşit în stradă din disperare, din #sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de #aberaţiile voastre! Le-aţi distrus locurile de muncă! Le-aţi ţinut copiii fără şcoală! Le-aţi închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi  închideţi magazinele! Soluţia nu e cea cu care sunteţi obişnuiţi, aruncarea vinei pe alţii. Soluţia este #regândirea restricţiilor aberante introduse. Iar, dacă voi nu sunteţi în stare, este momentul ca preşedintele Iohannis, cel care v-a încredinţat această guvernare eşuată, să revină de la plantat copaci şi să-şi asume responsabilitatea”, a completat Ciolacu. 

Social-democratul a punctat faptul că sigur va merge să ia lumină în seara de Paşte. „Politicienii # mă acuză că am spus că voi merge la Biserică de Paşte, desigur respectând toate normele sanitare. Neomarxiştilor fără Dumnezeu, chiar şi Cancelarul Merkel a recunoscut că a greşit când s-a grăbit să le îngrădească nemţilor acest drept. Treaba voastră e să guvernaţi ţara, nu să rescrieţi Biblia”, a conchis preşedintele PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite