Ciolacu îl acuză pe Orban că a cauzat Apocalipsa: Mai lipseşte invazia lăcustelor. Orban „Pilduitorul” are tupeu să dea sfaturi biblice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al PSD Marcel CIolacu l-a atacat luni pe premierul Ludovic Orban, despre care spune că are „tupeul să dea românilor sfaturi biblice”, referindu-se la îndemnările premierului către cetăţeni de a purta mască. „Sfinţii petrecerilor Rareş şi Costel au încălcat fără ruşine toate regulile”, a mai adăugat Ciolacu.

„Orban «Pilduitorul'» are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor!

«Sfinţii petrecerilor'» Rareş şi Costel, dar şi alţi fruntaşi liberali, care au încălcat fără ruşine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenţie. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simţ, nu există reguli!

Restul trebuie puşi la colţ, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi şi să fie ţinuţi doar în frică şi teroare.

Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipseşte invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care aţi provocat-o cu bună ştiinţă să fie complet!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite