Poliţia neagă informaţiile că ar fi deschis dosar penal în cazul maşinii cu număr de înmatriculare cu dedicaţie pentru PSD

Poliţia neagă informaţiile că ar fi deschis dosar penal în cazul maşinii cu număr de înmatriculare cu dedicaţie pentru PSD

Carmen Dan şi Liviu Dragnea

Numărul de înmatriculare „M..E PSD“, care a devenit viral în mediul online, era valabil doar pe teritoriul Suediei, susţine Poliţia Română. Ca urmare, şoferul s-a ales cu dosar penal, iar plăcuţele de înmatriculare vor fi schimbate.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Informaţia potrivit căreia proprietarul autoturismului Audi cu număr anti-PSD ar putea fi subiectul unui dosar penal deschis de poliţiştii din Craiova a fost infirmată de către oficialii instituţiei.

În plus, Ambasada Suediei la Bucureşti a reacţionat, duminică seara, la informaţiile conform cărora plăcuţele personalizate nu ar fi permise în afara graniţelor statului nordic.

Autorităţile suedeze au confirmat, printr-o adresă oficială trimisă MAI, că numărul cu dedicaţia pentru PSD poate fi utilizate doar în Suedia, susţine ziaruldecraiova.ro

„Se prevede că numere de înmatriculare mai sus menţionate sunt valabile doar pe teritoriul naţional al acestui stat şi nu sunt valabile pe teritoriul altor ţări. Totodată, în aplicaţia EUCARIS numărul de înmatriculare permanent al autoturismului de mai sus este RSD059”, au transmis oficialii MAI către toate inspectoratele de poliţie judeţene.

”Vă informăm asupra faptului că Poliţia Română poate solicita ca plăcuţele de înmatriculare în cauză să fie îndepărtate, iar în locul acestora să fie montate plăcuţele de înmatriculare comune. Plăcuţele de înmatriculare personalizate sunt valabile doar pe teritoriul naţional şi nu sunt valabile pe teritoriul altor state, în condiţiile în care acestea nu permit în mod specific acest lucru”, se arată în comunicarea autorităţilor suedeze către cele române.

Şoferul maşinii se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism ale cărui numere de înmatriculare nu sunt valabile pe teritoriul ţării noastre.

Citeşte şi: 

AUDIO VIDEO Ce au strigat zeci de mii de oameni când Adi Despot a invocat PSD în concertul Europa FM Live pe Plajă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: