Ponta, după adoptarea bugetului pe 2014: „Explicaţia pentru votarea rapidă a bugetului - e unul care nu prevede tăieri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta, prezent la şedinţa de miercuri a Parlamentului , în cadrul căreia a fost adoptată Legea bugetului de stat pe anul 2014, le-a mulţumit aleşilor prezenţi la votul final şi a declarat că există o explicaţie pentru ritmul rapid de adoptare a bugetului.

„Le mulţumesc celor care au făcut posibilă adoptarea bugetului într-un termen rapid, dar şi celor care au plecat din sală, pentru că în felul acesta au susţinut bugetul – nu au votat împotrivă. Este o explicaţie pentru care bugetul a fost votat mai rapid, e unul care nu prevede tăieri – în sfârşit nu se mai taie de la oameni, iar lucrurile pe care le-aţi votat se vor răsfrânge şi vor fi aplicate pensionarilor, profesorilor, inclusiv celor care au votat cu PDL. Vreau să apreciez intervenţia senatorului Tudor Barbu, e primul Parlament care reuşeşte să facă curat după două legislaturi complicate“, a declarat Ponta, la Palatul Parlamentului.

Pe de altă parte, el a evocat posibilitatea ca Parlamentul să se întrunească încă o dată, în aceeaşi formulă, în cazul în care preşedintele Traian Băsescu va refuza să promulge legea.

„Vă urez un sfârşit de an fericit. Din păcate , cred că ne vom mai întâlni. Nu e voinţa mea, dar e un om în România care e separat faţă de ceilalţi 20 de milioane, are dreptul de a opri promulgarea bugetului.  Vă mulţumesc pentru colaboare“, a încheiat Ponta, la finalul şedinţei.

Materiale pe aceeaşi temă:

Bugetul pe 2014, adoptat pe repede-înainte. Opoziţia pregăteşte terenul pentru o contestaţie la CCR 

VIDEO Ponta prezintă bugetul în Parlament, în absenţa lui Antonescu

DOCUMENT Ponta a prezentat noul plan de autostrăzi. Cum va arăta România în 2018

Ponta: Bugetul nu a fost niciodată atacat la CCR, în 23 de ani

Parlamentarii au adoptat, miercuri, bugetul pe anul 2014, cu 346 de voturi "pentru", dezbaterile finalizându-se în timp record.Opoziţia s-a plans de USL că încalcă procedura şi pregăteşte terenul pentru un atac la CCR

Citeste mai mult: adev.ro/mx9r20

Bugetul pe 2014, adoptat pe repede-înainte. Opoziţia pregăteşte terenul pentru o contestaţie la CCR

Citeste mai mult: adev.ro/mx9r20

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite