Blaga: „Guvernul din umbră al PDL va avea mai puţine ministere. În Germania ajung 15“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga vrea mai puţine ministere
Vasile Blaga vrea mai puţine ministere

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că guvernul alternativ al PDL va avea mai puţine ministere, după modelul german, nu 27 câte numără actualul Executiv.

„Da, guvernul alternativ al PDL are un număr de ministere mult mai mic. Cine îşi poate permite să aibă un guvern mamut cu 27 de ministere? Numai în România s-a văzut, în Germania ajung 15. Vedeţi că doamna Merkel a câştigat detaşat alegerile într-o criză, făcându-şi datoria faţă de Germania cu un guvern de 15 persoane“, a precizat Blaga înainte de şedinţa BPN al PDL.

El a evitat să facă alte precizări, arătând că guvernul alternativ al PDL al cărui prim-ministru este Cătălin Predoiu va fi prezentat după şedinţa BPN al PDL.

„Guvernul alternativ va avea sarcini precise de a monitoriza exact activitatea guvernului, care, iată, nu-şi îndeplineşte nicio obligaţie, un guvern lipsit de performanţă, un guvern care duce România în sărăcie, nu creează locuri de muncă, nu reuşeşte să-şi rezolve nici măcar încasările la bugetul de stat. Convingerea noastră este că viitoarea rectificare de altfel va fi negativă şi de data asta şi vor fi tăiate şi puţinul de investiţii care au mai rămas în activitatea guvernului“, a adăugat Blaga.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a anunţat , pe Facebook, că Guvernul din umbră al PDL, pe care îl va prezenta luni, va fi „un mix de tinereţe şi competenţă consacrată".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite