Blaga, supărat pe liberalii care au lipsit ieri la votul în cazul Şova: „Nu văd ce aveau mai important de făcut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a anunţat astăzi la RFI că va discuta cu senatorii care au lipsit ieri la votul din Senat privind cererea DNA de reţinere şi arestare preventivă a lui Dan Şova.

Întrebat cât au cântărit absenţele unor senatori PNL, Blaga a răspuns: „Nu există niciun fel de motiv, exceptând-o pe doamna Boagiu, care este la reuniunea Partidului Popular European extrem de importantă de la Oslo, unde PNL a fost primit cu drepturi depline în PPE ca succesor al Partidului Democrat Liberal şi este cu domnul europarlamentar Buşoi la Oslo, în rest nu există niciun fel de motivare şi lucrul ăsta îl vom discuta foarte serios faţă de absenţa colegilor noştri. Dar pe de altă parte, să lăsăm ipocrizia la o parte, nu noi am votat împotriva cererii DNA, toţi am votat la vedere pentru susţinerea cererii DNA şi alături de noi au mai fost şi alţi parlamentari ieri, de la 53 s-a ajuns până la urmă la 66 de voturi“, a explicat Blaga.

Întrebat ce riscă absenţii, Blaga a răspuns: „Întotdeauna o să discutăm lucrurile astea în interiorul partidului şi eu cred că va trebui să luăm măsuri, pentru că astfel de voturi, cum este şi cel pentru moţiunea de cenzură pe care o vom depune, sunt extrem de importante în economia politică. Nu văd ce ar fi avut ei mai important de făcut decât să nu fie în plenul Senatului“, a spus Blaga.

Citeşte şi: 

Alina Gorghiu: „PNL va contesta la CCR reluarea votului. Cazul Şova e un indicator că statul, sub PSD şi Victor Ponta, este încă prizonier“

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a publicat astăzi un text pe contul său de Facebook în care le mulţumeşte senatorilor liberali pentru că au votat „corect“ şi susţine că este nedrept ca formaţiunea pe care o conduce să fie învinovăţită pentru rezultatul votului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite