Ce politicieni au ţinut să "inaugureze" Festivalul Enescu (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orice eveniment cultural de mare amploare poate să stârnească brusc interesul politicienilor, chiar dacă în rstul timpului aceştia nu prea calcă în săli de concerte, filarmonici sau teatre. Festivalul Enescu a fost un adevărat Eldorado de imagine pentru politicienii care au ajuns duminică seara la Ateneul Român.

Fără să mai ţină cont prea mult de culoarea politică, demnitari şi foşti lideri de partide şi-au dat mâna prieteneşte în holul Ateneului Român. Zâmbete multe, aruncate celor prezenţi, dar şi binecunoscutele cercuri de discuţii, în care s-a mai pus un pic ţara la cale.

Pe covorul roşu al festivalului au călcat, pe rând, fostul preşedinte Ion Iliescu, fostul premier Adrian Năstase, dar şi fostul deputat PSD Mădălin Voicu, actualmente consul general al României la Bonn, în Germania. Sorin Câmpeanu, ministrul Educaţiei, a luat şi el loc în loja oficială, acolo unde i s-a alăturat ministrul Culturii, Ionuţ Vulpescu. Cei doi au stat în preajma cuplului prezidenţial, Klaus Iohannis şi Prima Doamnă onorând cu prezenţa Festivalul Enescu.

Pe de altă parte, şi Alina Gorghiu, co-preşedinta PNL, a fost prezentă în sală, alături de Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta, funcţie din care a demisionat în 2012.

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite