Margaret Thatcher a murit. Lucian Mîndruţă pe Facebook: Pentru cine nu ştie cine este: e doamna care a câştigat Războiul Rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Margaret Thatcher a murit luni după ce a suferit un atac cerebral şi după ce, în 2012, a fost internată de mai multe ori în spital, unde a suferit intervenţii chirurgicale. Printre cei care i-au adus un omagiu  lui Margaret Thatcher a fost şi jurnalistul Lucian Mîndruţă.

„A murit Margaret Thatcher. Pentru cine nu ltie cine e, un mic reminder. E doamna care, împreună cu Ronald Reagan, a câştigat Războiul Rece”, îşi începe Lucian Mîndruţă mesajul de pe Facebok pentru Margaret Thatcher.

„Pentru cine nu ştie ce e războiul rece, un alt reminder: e confruntarea ideologică între comunism şi capitalism, care a durat câteva decenii şi din care comunismul, în cateva versiuni locale, a ieşit înfrânt”, mai scrie creative director managerul de la Mediafax Group.

„Pentru cine nu ştie cine e comunismul, nu e nevoie de reminder. E ce vrea acum, din nou, poporul. Pentru că părinţii n-au apucat niciodată să îi povestească nici de Thatcher, nici de Reagan şi nici de ce e o idee proastă ca toată lumea să fie egală prin lege”, îşi încheie mesajul Mîndruţă.

Jurnalistul a strâns 54 de share-uri şi peste 200 de like-uri, dar şi comentarii de tipul „A mai scăpat planeta de un gunoi. Ea şi cu psihopatul Reagan sunt direct responsabili pentru mizeria de-acum: o lume care sub masca libertăţii şi capitalismului ne fură drepturile şi ne lasă să murim de foame, muncitori fiind. Faptul că au îngenuchiat URSS nu a fost chiar rău, dar preţul plătit de lumea liberă pentru asta a fost mult prea mare”. 

Puteţi accesa profilul său de Facebook la acest link.
 

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite