FOTO Toate-s fete şi cu iPhone toate, le dai un Facebook şi ţi se arată fotografiate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoportretele cu telefonul sunt un fapt banal în viaţa de zi cu zi pe reţelele sociale, dar sunt fete şi băieţi care le dau un plus de strălucire. Fie adaugă strălucirea prin programe de editare, fie pur şi simplu se fotografiază cât mai goale şi mai goi, în ipostaze dintre cele mai diverse Şi da, există un blog de Tumblr pe care sunt aduse toate aceste poze.

Fiecare are o aşa prietenă, şi tu ai una, care deţine un iPhone şi tot ceea ce face cu el este să umple Facebook-ul şi alte reţele sociale cu poze proaste, în ceea ce priveşte calitatea, în care apare cât mai dezbrăcată sau în ipostaze dintre cele mai ciudate. Nuditatea poate fi şi artă, au demonstrat-o atâţia pictori şi fotografi, dar în acest caz nu e vorba de artă.

Pe blogul de Tumblr sugestiv intitulat Pi*de cu iPhone (desigur că nu e cu asterisc numele şi sigur că e NFSW) sunt aduse tot felul de poze de pe Facebook sau de oriunde altundeva cu fete care, în faţa unei oglinzi, au ţinut să-şi facă o poză cu un iPhone. De la iPhone 5 la alte modele ceva mai ieftine, fiecare îşi prezintă frumuseţea trupească, cea sufletească probabil că o ţin mai ascunsă de lentilele telefonului.

Pare simplu la prima vedere să pozezi în astfel de ipostaze, doar stai în faţa oglinzii şi reuşeşti poza. Unele fete reuşesc însă să ofere substanţă fotografiei. În cele de mai jos se vede mai bine. Era să uit partea bună, fiecare poză are link spre Facebook, când există, pentru a te putea împrieteni cu muza ta, dacă ţi-e astfel.

Pe ei, pe milităria lor!

image

Aş spune că fata aici de faţă face reclamă la marca de electrocasnice. 

image

Ochii tei ca doo stele s-a prins poza între ele (sic!)

image

Ce-i lumea făr' de iubire?

image

Pentru cei pretenţioşi la poze cer a se observa încadrarea atent realizată de fată şi cum reuşeşte să gestioneze bine vestiarul care i-a intrat în cadru pe nesimţite.

image

Comentarii? Nu mai încap comentarii, domnişoara e isteaţă.

image

În colţul din dreapta jos, pe marginea rochiei, se vede faptul: domnişoara probează în cabină, face poza şi cere impresii pe Facebook.

image
Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite