Sorin Paveliu le cere miniştrilor de Interne şi de Justiţie sa ia atitudine în cazul Pintea: Fiţi fermi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorina Pintea a ajuns la Policlinica MAI pentru a fi consultată, dar s-a întors în arest FOTO captură video
Sorina Pintea a ajuns la Policlinica MAI pentru a fi consultată, dar s-a întors în arest FOTO captură video

Sorin Paveliu, expert în probleme de sănătate publică al Societăţii Academice din România, intervine în scandalul iscat  în jurul arestării fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, şi într-o postare pe Facebook le cere ministrilor de Interne şi de Justiţie să ia imediat atitudine.

„Ţara are nevoie de conducători nu de cârpe!  Asistăm la o ofensivă fără precedent a unui partid şi a unor trusturi de presă în favoarea unui membru PSD de vârf care a fost acuzat de luare de mită! Torţionarii din Rahova, deţinutul tratat inuman cu cătuşe la mâini şi în trening, o femeie plapandă bruscată de un gardian, necesitatea ca Parlamentul să fie folosit că o armă pentru a o apăra pe doamnă respectivă, reclamaţii la Bruxelles etc. 

Măi ministru al Afacerilor Interne, măi ministru de Justiţie, interveniţi cu promptitudine să vă apăraţi oamenii şi sistemul împotriva unei armate de indivizi care, din diverse motive, sar ca arşi, debitind elucubraţii! 

Dacă există cea mai mică abatere, sancţionaţi dur pe cel care a încălcat legea sau vreun regulament! 

Dacă nu spuneţi limpede că este vorba de un atac din partea unora care folosesc altfel puterea presei! Orice, numai tăcere nu! 

Fiţi fermi, indiferent de rezultatul investigaţiei, dar luaţi o atitudine, altfel unii vor deveni intangibili, deasupra legii! Altfel Guvernul pierde, iar PSD câştigă pe mână celor dintâi! 

Chestia cu boala nu merită mila nimănui! Prezumând că săptămâna trecută persoana cu pricina era capabilă să meargă la muncă, era suficient de în putere să îşi anunţe intrarea într-o campanie electorală pentru funcţia de primar, există un singur factor care, ipotetic ar fi putut determina o subită agravare (neprobata)-arestarea propriu-zisă, iar pentru asta vina nu trebuie căutată la gardieni sau medicii care au oferit consulturi! 

Personal, am convingerea că au trecut suficiente zile pentru ca şantajele de tot felul să ajungă la urechile celor şantajabili, iar aceştia să determine apocalipsă mediatică la care asistăm! ”, a precizat Sorin Paveliu în postarea sa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite