Sile Cămătaru, dus la audieri în urma unui scandal iscat la Curtea de Apel Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, acuzat că a agresat un alt inculpat din dosarul unor grupări interlope din Capitală, joi, la Curtea de Apel Bucureşti, a fost dus la Secţia 14 de Poliţie pentru audieri, alături de alţi membri ai grupărilor judecate.

În urma acestui incident, Curtea de Apel a anunţat că la sediul său, a avut loc un conflict între mai multe persoane prezente în clădire pentru a asista, în calitate de părţi sau ca public, la şedinţa de judecată desfăşurată în cadrul Secţiei I Penale a instanţei.

Imediat după declanşarea altercaţiei, la locul evenimentului a intervenit personalul de pază din cadrul jandarmeriei care îşi desfăşoară activitatea în clădirea Curţii de Apel, iar la solicitarea acestora au sosit la scurt timp un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov şi mai multe echipaje ale serviciilor din cadrul Jandarmeriei Române specializate în păstrarea ordinii publice.

Vasile Balint, împreună cu alţi inculpaţi dintr-un dosar judecat joi la Curtea de Apel Bucureşti, au fost preluaţi de la instanţă cu o maşină a Jandarmeriei pentru a fi duşi la Secţia 14 de Poliţie pentru audieri, potrivit Mediafax.

Robert Gabriel Buşă, zis Robert a lui Ioc, judecat şi el în proces, a fost dus la spital, având o rană în zona nasului, el declarând că a fost tăiat de Sile Cămătaru.

Incidentul s-a petrecut pe holurile instanţei, unde ambii bărbaţi s-au prezentat la proces. În acest dosar, 20 de persoane, printre care şi fraţii Cămătaru, sunt acuzate de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup.

Robert Buşă a făcut parte din clanul Cămătarilor şi a fost arestat după ce a participat, alături de aceştia, la o serie de conflicte violente. Ulterior, el s-a distanţat de Cămătari, care nu l-ar fi ajutat cu bani cât era în arest.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Sile Cămătaru a fost eliberat din arest. Acesta a fost plasat în arest la domiciliu

Vasile Balint zis şi Sile Cămătaru a fost eliberat din arestul preventiv. Asta după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis să îl plaseze în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de proxenetism. Decizia este definitivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite