Primăria Capitalei a afişat lista celor 5.000 de beneficiari ai programului „Biciclişti în Bucureşti”. Voucherele vor fi livrate solicitanţilor prin curier

Primăria Capitalei a afişat lista celor 5.000 de beneficiari ai
programului „Biciclişti în Bucureşti”. Voucherele vor fi livrate solicitanţilor
prin curier

Primăria Capitalei a afişat lista celor 5.000 de beneficiari ai programului „Biciclişti în Bucureşti”

Primăria Capitalei a demarat procedura de tipărire şi distribuire a celor 5.000 de vouchere din cadrul programului „Biciclişti în Bucureşti”. Acestea vor fi livrate prin curier solicitanţilor, la adresa trecută în cererea de înscriere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lista celor 5.000 de beneficiari este publicată pe site-ul pmb.ro într-un format care permite fiecărui aplicant să verifice dacă se regăseşte pe listă, fiind protejate în acelaşi timp datele cu caracter personal ale solicitanţilor. Potrivit contractului încheiat cu furnizorul serviciilor de tipărire şi distribuire a voucherelor, livrarea va avea loc în următoarele două săptămâni.

În cazurile în care livrarea nu se va putea face, din motive obiective, la domiciliul beneficiarilor, voucherele vor fi returnate Primăriei urmând a fi ridicate de beneficiari, de la Biroul de relaţii cu Publicul, în baza unei notificări telefonice prealabile. În total au fost primite cca 30.000 de solicitări, numărul exact al acestora urmând a fi stabilit după prelucrarea tuturor cererilor.

Solicitanţii care nu se regăsesc pe lista primilor 5.000 de beneficiari sunt incluşi în baza de date a programului şi vor primi vouchere în etapa a doua, care va demara imediat după aprobarea de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti a suplimentării numărului de vouchere, în şedinţa din 30 august 2017. Detalii privind modul în care vor fi acordate voucherele din etapa a doua vor fi comunicate imediat după aprobarea proiectului de Hotărâre în Consiliul General.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările