Şedinţă de urgenţă a Consiliului Suprem de Apărare. Bogdan Oprea: Nu a fost convocat CSAT, e o şedinţă convocată de preşedinte la care a fost invitat şi premierul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul a anunţat că premierul Victor Ponta a fost informat de convocarea unei şedinţe a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), pentru sâmbătă, la ora 17.00.

UPDATE

Bogdan Oprea: Nu e şedinţă CSAT, ci o şedinţă de lucru convocată de preşedinte

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Bogdan Oprea, a declarat că Traian Băsescu a convocat sâmbătă o ”şedinţă de lucru”, la care a fost invitat şi premierul Victor Ponta, dar nu este vorba despre o şedinţă CSAT.

”Nu este şedinţă CSAT, este o şedinţă de lucru convocată de preşedintele Traian Băsescu, la care a fost invitat şi premierul Victor Ponta. Nu participă toţi membrii CSAT”, a declarat Bogdan Oprea pentru Mediafax.

El nu a precizat care este subiectul şedinţei convocate de către şeful statului.

Şedinţa CSAT a fost convocată în contextul problemelor din Ucraina.
„Prim-ministrul Victor Ponta a fost informat de convocarea unei şedinte a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pentru ziua de astăzi, la ora 17”, a anunţat Guvernul.
Aceeaşi sursă precizează că premierul Ponta nu se află în Bucuresti, astfel că a luat decizia de a-l împuternici pe vicepremierul Gabriel Oprea să participe şi să îl reprezinte la această şedinţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite