Poliţiştii au destructurat o grupare  specializată în trafic de droguri VIDEO

Poliţiştii au destructurat o grupare  specializată în trafic de droguri VIDEO

În urma percheziţiilor au fost ridicate 950g canabis, mai multe telefoane mobile si suma de 3600 lei.Poliţia Română D.I.I.C.O.T

Poliţiştii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 20 de percheziţii domiciliare, în această dimineaţă, în Buzău, Brăila şi Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv şi constituire a unui grup infracţional organizat, din 2020 şi până în prezent.

Din cercetări a reieşit faptul că, 13 persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, s-ar fi constituit într-o grupare infracţională şi s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv de la persoane din Brăila şi Bucureşti, pe care le-ar fi vândut în Buzău. Activitatea acestora a început

De asemenea, unii dintre membrii grupării ar fi înfiinţat culturi indoor şi outdoor de cannabis, fiind  descoperită o cultură indoor de cannabis, iar 950 de grame de canabis au fost ridicate.

În acelaşi timp, s-au confiscat recipiente care conţineau componente chimice utilizate la prepararea substanţelor psihoactive, mai multe telefoane mobile şi 3.600 de lei.

În urma acţiunii au fost puse în executare 13 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri.

   


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările