Peste 8.000 de persoane din 50 de ţări  au participat la Semimaratonul Internaţional de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 8.000 de oameni din peste 50 de ţări au participat sâmbătă şi duminică, în Piaţa Constituţiei, la cea de a treia ediţie a Semimaratonul internaţional de la Bucureşti, competiţie organizată de Asociaţia Bucharest Running Club (ABRC).

În cele două zile, circulaţia în zonă a fost restricţionată, poliţiştii redirecţionându-i pe şoferi pe rute ocolitoare.

Noutăţile competiţiei au fost: creşterea cu peste 60% a numărului de participanţi, extinderea perioadei de desfăşurare a evenimentului la două zile, prima zi fiind dedicată exclusiv curselor pentru copii, introducerea premiilor pentru fair-play, crearea a opt puncte de animaţie pe traseu, pentru încurajarea alergătorilor şi dublarea numărului de expozanţi în Piaţa Constituţiei, relateaza Agerpres.

Au fost oferite 50 de premii în bani, în valoare totală de 17.000 de euro precum şi sute de premii în produse oferite de sponsorii şi partenerii evenimentului.

Asociaţia Bucharest Running Club a ţinute să mulţumească în mod special ministrului Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, care deşi traversează un moment greu în plan personal, a fost alături de organizatori pe durata organizării evenimentului, fiind prezentă în Piaţa Constituţiei la startul Semimaratonului Internaţional Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite