Mbappe, marcator la ultimul său meci de acasă la PSG: reacția fanilor, superbă

0
0
Publicat:

Kylian Mbappe a marcat la ultimul său meci pe Parc des Princes ca jucător al echipei Paris Saint-Germain, care a fost învinsă cu scorul de 3-1 de formaţia FC Toulouse, duminică seara, în etapa a 33-a (penultima) a campionatului Franţei.

Kylian Mbappe. FOTO: Arhiva Adevărul
Kylian Mbappe. FOTO: Arhiva Adevărul

Mbappe, adus de PSG în august 2017 de la AS Monaco, în schimbul sumei de 180 de milioane de euro, a purtat cu această ocazie banderola de căpitan, în absenţa brazilianului Marquinhos, şi a marcat al 256-lea său gol pentru gruparea din capitala Franţei, în minutul 8 al întâlnirii.

FC Toulouse a egalat însă după doar cinci minute, prin Thijs Dallinga (13), iar apoi a întors rezultatul în repriza secundă, graţie reuşitelor lui Yanu Gboho (68) şi Frank Magri (90+5).

În ciuda acestui eşec, Mbappe a fost sărbătorit la final de suporterii echipei pariziene, care au pregătit o coregrafie specială, dedicată starului francez, deşi au putut fi auzite şi unele fluierături adresate acestuia, acoperite însă rapid de publicul care i-a scandat numele, la ceremonia de acordare a trofeului de campion al Franţei.

Kylian Mbappe (25 de ani), golgheterul all-time al clubului Paris Saint-Germain, a anunţat anterior că va pleca de pe Parc des Princes la finalul sezonului, viitoarea sa destinaţie, încă neoficializată, fiind campioana Spaniei, Real Madrid.

Tot în cursul penultimei etape din Ligue 1, AS Monaco şi-a rezolvat calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, în timp ce formaţia Clermont Foot a retrogradat în liga secundă.

Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a condus la Strasbourg până în final, când Emegha (89) şi Santos (90+1) au adus victoria gazdelor cu 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite