Percheziţii în şase judeţe la traficanţii de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au descins la mai multe locaţii în căutarea ţigărilor de contrabandă FOTO Adevărul
Poliţiştii au descins la mai multe locaţii în căutarea ţigărilor de contrabandă FOTO Adevărul

Poliţiştii din Alba fac, joi, 27 de percheziţii la locuinţe şi sedii de firme aparţinând unor persoane din şase judeţe, care sunt suspectate de contrabandă cu ţigări, în total 16 persoane urmând să fie duse la audieri.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Alba, preluat de Mediafax, poliţişti din judeţ, sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Aiud, fac 27 de percheziţii la persoane suspectate de contrabandă.

Percheziţiile sunt făcute la locuinţe şi sedii ale unor societăţi comerciale aparţinând mai multor persoane din judeţele Alba (opt percheziţii), Hunedoara (două percheziţii), Mureş (cinci percheziţii), Maramureş (şase percheziţii), Cluj (patru percheziţii) şi Bistriţa-Năsăud (două percheziţii).

De asemenea, vor fi puse în executare 16 mandate de aducere emise pe numele persoanelor suspectate de contrabandă, ele urmând să fie duse la sediul Poliţiei Alba pentru audieri.
În acest caz, există suspiciunea că, în perioada 2014-2015, cele 16 persoane ar fi deţinut, transportat şi comercializat ţigări de contrabandă din Republica Moldova şi Ucraina. Până în prezent, poliţiştii au confiscat 5.000 de pachete cu ţigări.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite