Ministerul Afacerilor Interne cumpără servicii de telefonie mobilă şi internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Licitaţie pentru telefonie mobilă şi internet pentru toate structurile MAI
Licitaţie pentru telefonie mobilă şi internet pentru toate structurile MAI

Ministerul Afacerilor de Interne vrea să cumpere servicii de telefonie mobilă şi internet pe o perioadă de trei ani, pentru toate unităţile sale. În acest sens, a lansat o licitaţie deschisă pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), potrivit Hotnews.  Contractul este estimat la un preţ de de 6,45 de milioane de euro.

Ministerul Afacerilor Interne a făcut o licitaţie deschisă pe 5 august, pe SEAP, prin caer solicită servicii de telefonie mobilă şi internet pentru toate unităţile sale. Licitatia vizeaza incheierea unui acord cadru cu un singur agent economic, pentru perioada 01.01.2017-31.12.2019.

Potrivit caietului de sarcini, instituţia caută ca prestatorul de sevicii să aibă o acoperire de  minim 90 la sută la nivelul teritoriului, în toate localităţile de pe teritoriul naţional, inclusiv la punctele de trecere a frontierei.

Pe durata acordului cadru, pentru serviciile contractate, prestatorul se obliga sa livreze terminale mobile (smartphone-uri, tablete si modemuri GSM USB 4G) fără costuri din partea MAI.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite