Lucrări la Posada. Trafic restricţionat pe DN1, timp de aproape două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe o bucată a DN 1 FOTO Arhivă Adevărul
Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe o bucată a DN 1 FOTO Arhivă Adevărul

Timp de aproape două luni traficul rutier s-ar putea desfăşura pe o singură bandă pe o bucată a Drumului Naţional (DN) 1. Autorităţile au precizat că această măsură a fost luată din cauza unor lucrări în localitatea prahoveană Posada.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă participanţii la trafic că circulaţia rutieră, pe DN 1 pe sectorul cuprins între km 113+270 – km113+305, pe raza localităţii Posada, se va desfăşura alternativ, dirijată prin sistem de semaforizare, pe banda deschisă circulaţiei începând cu 4 martie 2014 şi până pe 30 mai 2014.

„Restricţia de circulaţie se instituie în vederea executării lucrărilor de consolidare a rambleului şi de refacere a părtii carosabile, aceasta se va menţine până la data de 30.05.2014”, potrivit CNADNR.

Şoferii sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Centrul Infotrafic al Poliţie Române a anunţat că, pentru a nu fi afectată fluenţa circulaţiei, lucrările vor fi sistate la sfârşit de săptămână, începând de vineri, de la ora 14:00, până luni, la ora 10:00, dar şi de luni până joi, în intervalul orar 17:00-21:00.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet www.cnadnr.ro.   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite