Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă după interviul prin Skype. Ce făcea fostul preşedinte PSD: „Mai o sudură, mai o reparaţie”

Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă după interviul prin Skype. Ce făcea fostul preşedinte PSD: „Mai o sudură, mai o reparaţie”

Liviu Dragnea poate rămâne fără o sereie de drepturi în detenţie

Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova, a anunţat vineri avocata acestuia. Decizia vine după ce fostul preşedinte PSD a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, interviu difuzat începând de joi, arată digi24.ro.

 
Prima parte a interviul realizat de Anca Alexandrescu a fost difuzată joi. Liviu Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde munceşte zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparaţie”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el, arată digi24.ro
 
Fostul preşedinte al PSD a ţinut să acuze forţa politică reprezentată de Klaus Iohannis şi PNL că „a mers în toate campaniile şi când a câştigat a câştigat pe un mesaj anti cineva” şi că încearcă să facă acelaşi lucru şi acum.
 
În urma difuzării interviului, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor şi că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deţinut Liviu Dragnea. 
 
Problemele fostului preşedinte nu se opresc aici: tot vineri a fost dus cu duba la DNA, unde procurorii i-au comunicat acuzaţiile din dosarul Tel Drum.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: