Jandarmeria veghează manifestările prilejuite de Sărbătoarea Cuviosului Dimitrie cel Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de jandarmi vor fi mobilizaţi în Capitală pentru a asigura ordinea publică pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Cuviosului Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor.


În perioada 24 - 28 octombrie, patrule de jandarmi se vor afla permanent în zona Catedralei din Dealul Mitropoliei, informează Jandarmeria Capitalei.

Pentru evitarea incidentelor şi a situaţiilor de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Jandarmeria face un apel către toţi participanţii la manifestări. Aceştia sunt rugaţi ”să manifeste răbdare şi să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile jandarmilor, să evite disputele sau altercaţiile verbale ori fizice cu diverse persoane, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, să solicite ajutorul jandarmilor aflaţi în proximitate, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să evite, pe cât posibil,  afişarea, la vedere, a obiectelor de valoare care pot atrage atenţia”.

Pe parcursul desfăşurării activităţilor, Jandarmeria nu va face estimări publice ale numărului de persoane prezente, organizatorilor revenindu-le sarcina de a oferi aceste informaţii. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite