Guvernul ia în calcul înăsprirea restricţiilor. Circulaţia pe timpul nopţii ar putea fi limitată începând cu ora 22:00

Guvernul ia în calcul înăsprirea restricţiilor. Circulaţia pe timpul nopţii ar putea fi limitată începând cu ora 22:00

FOTO Politia Romana

Guvernul ia în calcul modificarea restricţiilor de circulaţie, din cauza creşterii numărului de cazuri noi de SARS-CoV-2 Surse guvernamentale susţin că executivul ar urma să modifice ora de la care se aplică restricţiile de circulaţie pe timpul nopţii în afara locuinţei, începând cu ora 22:00, în loc de ora 23:00.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, va fi modificată şi ora până la care pot funcţiona restaurantele. Şi acestea vor putea funcţiona doar până la ora 22:00, conform Digi 24.

O atfel de decizie ar putea fi luată miercuri, potrivit sursei citate. Este nevoie de o hotărâre a CNSU, aprobată ulterior în şedinţă de guvern. 
 
Întrebat, luni, dacă Guvernul ia în calcul restricţii mai dure, Cîţu a răspuns: „Vom analiza situaţia, vom vedea evoluţia şi, în funcţie de evoluţia situaţiei, vom veni cu măsuri. În acest moment sunt măsurile pe care le avem, pe acestea le implementăm”. 

Potrivit Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, decisă în luna noimbrie, este interzisă circulaţia persoanelor în afara locuinţei sau gospodăriei în intervalul orar 23.00-5.00 fără declaraţie pe propria răspundere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările