UPDATE Descinderi la clanul interlop Fabian din Capitală. Vrăjitoarea Sidonia, vizată de anchetă. Prejudiciul se ridică la aproape 190.000 de lei - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perchezitii

Acţiune în forţă a trupelor speciale la una dintre cele mai de temut grupări interlope din Capitală. Mascaţii au intervenit în forţă la clanul Fabian, şi mai mulţi lideri au fost ridicaţi de oamenii legii şi duşi la audieri. Vizată de anchetă ar fi şi vrăjitoarea Sidonia, soţia lui Marian Fabian, şeful clanului. Prejudiciul se ridică la aproximativ 190.000 de lei.

UPDATE: „La data de 20 aprilie 2022, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 5, sub  supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, a pus în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucuresti şi judeţele Ilfov şi Teleorman, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi tâlhărie”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. 

Anchetatorii au descoperit că din anul 2021 până în prezent, doi  bărbaţi ar fi  înşelat mai multe persoane   cu ocazia contractării unor lucrări de amenajare peisagistică, iar ulterior ar fi luat  telefonul unei persoane vătămate.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 190.000 de lei.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Ştirea iniţială: Pe numele celor din clanul Fabian sunt acuzaţii de înşelăciune. 

Printre cei reţinuţi se numără chiar şeful clanului Fabian. 

În urmă cu 7 ani clanul Fabian a fost destructurat. Membrii acestei grupări au fost închişi însă, după ce şi-au isprăvit pedepsele, activitatea infracţională a fost reluată.

Ştire în curs de actualizare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite