Braşov: Blestemul din podul Colegiului „Unirea“ (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgeta Tănase alături de elevii clasei a-XII-a C de la Liceul de Informatică
Georgeta Tănase alături de elevii clasei a-XII-a C de la Liceul de Informatică

Podul de la Liceul „Unirea", unde profesoara a fost găsită fără suflare se pare că este blestemat. Conform unei cititoare, în anii '60, acolo funcţiona  un internat de fete, iar o tânără şi-a pus capăt zilelor, nemaiputând să suporte teroarea celor care o păzeau.

Mai citiţi şi:

Soţul profei găsite moarte, medic militar şi rocker obscen

Mister în cazul profesoarei dispărute: sinucidere sau crimă?

Profesoara găsită în podul unui liceu ar fi putut muri de hipotermie

„Îmi aduc aminte cu groază de acest pod, unde în anii '60 - '62 funcţiona internatul de fete de la Unirea unde am avut ghinionul să fiu "prizonieră", tatăl meu fiind deţinut politic la Codlea.

Şi la noi s-a sinucis o fată, nemaisuportând teroarea domnişoarelor bătrâne care ne controlau şi ne păzeau şi la fiecare "abatere" ne tăiau duminica. Dumnezeu sa o ierte, locul pe care şi l-a ales era deja blestemat“, ne-a scris o doamnă, care s-a semnat Callas.

image

De asemenea, în urmă cu vreo 25-30 de ani, o altă dramă s-a consumat în incinta Colegiului. „Unde este acum sala de sport, era atelierul de tâmplărie.

Un tânăr ucenic a venit într-o seară cu prietena lui să se iubească. Pentru că era frig, au făcut focul şi s-au culcat. Au fost găsiţi morţi a doua zi, intoxicaţi cu monoxid de Carbon", ne-a declarat Nicolae Purcăroiu, fost profesor de Geografie la „Unirea".

Află din Adevărul de Seară de astăzi ce făcea Georgeta Tănase în podul liceului!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite