Blaga, Barbu şi Andreea Paul au confirmat participarea la nunta Elenei Băsescu de la Snagov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiica cea mică a preşedintelui va fi cununată de primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu FOTO: Mediafax
Fiica cea mică a preşedintelui va fi cununată de primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu FOTO: Mediafax

Preşedintele PDL, Vasile Blaga şi mai mulţi lideri democrat-liberali au declarat, miercuri, că au fost invitaţi la nunta Elenei Băsescu şi că au confirmat participarea. Întrebat dacă merge la petrecerea de nuntă a Elenei Băsescu, Vasile Blaga a răspuns: "Da, am fost invitat şi merg cu plăcere."

Şi vicepreşedintele PDL, Andreea Paul a confirmat participarea la nunta fiicei preşedintelui. Aceasta a precizat că va purta o rochie şi încălţăminte românească şi că va decide împreună cu soţul său cum vor proceda în privinţa cadoului. La rândul ei, Sulfina Barbu a spus că doreşte să facă un cadou folositor pentru casa mirilor.

450 de invitaţi sunt aşteptaţi sâmbătă la Palatul Snagov să se bucure alături de părinţi că fata cea mică a preşedintelui se mărită. La petrecere nimeni nu va avea voie să facă fotografii. Potrivit SPP, care a impus această interdicţie, de poze se va ocupa o firmă care ulterior va distribui invitaţilor albume cu cele mai importante momente de la nuntă.

La petrecere va cânta, Aurel Tamaş, unul dintre interpreţii preferaţi ai Elenei Băsescu. Tamaş este artistul pe care PDL îl foloseşte în campaniile electorale.

Potrivit Protv, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu vor avea cununii din argint bătute cu rubine, smaralde şi diamante, pe care parohia le-a comandat anul trecut. Naşul, Răzvan Mustea, fostul ministrul al Comunicaţiilor în guvernul Ungureanu, a fost miercuri la biserica Sfântul Spiridon cel Nou pentru ultimele pregătiri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite