Au fost numiţi noii manageri ai TVR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au fost desemnaţi noii manageri ai TVR FOTO Arhiva Adevărul
Au fost desemnaţi noii manageri ai TVR FOTO Arhiva Adevărul

Noua conducere a TVR fost desemnată de Claudiu Săftoiu, preşedinte şi director general al TVR, managerii find numiţi până la organizarea concursurilor conform legii, dar pe o perioadă de maximum şase luni.

Irina Radu, Liana Săndulescu şi Claudiu Lucaci vor face parte din echipa de manageri nou formată a a Societăţii Română de Televiziune, potrivit unui comunicatul TVR, citat de Mediafax.

Astfel, noile structuri ale TVR, existente de la 1 februarie, vor fi conduse de coordonatori interimari cu atribuţii de directori, după cum urmează:

Gabriel Gheorghescu va conduce TVR 1, fiind coordonator cu atribuţii de director, în timp ce Alina Amza va fi coordonator cu atribuţii de producător executiv.

Înainte de organigrama TVR să se modifice, Dana Deac a fost director al Departamentului TVR 1.
TVR 2 Cultural va fi condus de Liana Săndulescu, coordonator cu atribuţii de director, în timp ce Răzvan Nicolescu va fi coordonator cu atribuţii de producător executiv.

Liana Săndulescu a obţinut cel mai mare punctaj - 97,33 - la procesul de selecţie de personal din TVR, potrivit rezultatelor publicate pe pagina de intranet a TVR pe 11 decembrie 2012. Pe de altă parte, Răzvan Nicolescu a condus TVR 2 înainte ca noua organigramă să devină operaţională.

TVR Internaţional va fi condus de Beatrice Comănescu, coordonator cu atribuţii de director. Aceasta a condus TVR Internaţional şi înainte de a deveni operaţională noua organigramă.

Nici în cazul TVR 3, lucrurile nu se schimbă, pentru că va fi coordonat de acelaşi Răzvan Bucuroiu, care va avea atribuţii de director.

Producător general a fost numit Cristian Zgabercea (coordonator cu atribuţii de producător general). Cristian Zgabercea este cel care a coordonat Grupul de lucru numit de Claudiu Săftoiu pentru a elabora Raportul care a stat la baza Programului de redresare economică a Televiziunii Române. Zgabercea a luat parte şi la procesul de selecţie de personal din TVR, la care a obţinut 95,64 de puncte.

Irina Radu va conduce Direcţia Programe, iar la procesul de selecţie de personal din TVR, ea a obţinut 95,01, puncte, acesta fiind unul dintre cele mai bune rezultate. 

Direcţia Ştiri va fi condusă de Claudiu Lucaci, care se află la conducerea Ştirilor TVR din iulie 2012, când a fost numit director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport de către Claudiu Săftoiu.

Direcţia Studiouri Centrale va fi condusă de Liviu Nicolescu; Departamentul Producţie Artistică, de Cristian Stoian; Departamentul Tehnico-Administrativ de Horia Cazan; Direcţia Economică, de Claudiu Dinică; Departamentul Marketing şi Vânzări, de Diana Zalutchi; Serviciul Comunicare şi Relaţii Internaţionale; Relaţii Publice şi Protocol, de Cristian Acatrinei, coordonator cu atribuţii de şef serviciu.

Potrivit aceloraşi surse, TVR Cluj va fi coordonat de Romeo Couţi; TVR Craiova, de Elena Dindirică, în locul lui Cristinel Gabi Nedelcu; TVR Iaşi, de Carmen Olaru, în locul lui Vasile Arhire; TVR Timişoara, de Dite Dinesz, în locul lui Ionică Lucian şi TVR Târgu-Mureş, de Raul Emanuel Marin, în locul Elenei Alb.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite