Suporterii polonezii, opriţi la filtru pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Jandarmii au găsit asupra lor arme albe şi petarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii polonezi, opriţi la controalele poliţiei de pe Autostrada Bucureşti- Piteşti  FOTO Adevărul
Suporterii polonezi, opriţi la controalele poliţiei de pe Autostrada Bucureşti- Piteşti  FOTO Adevărul

Cunoscuţi ca fiind printre cei mai violenţi suporteri din Europa, susţinătorii echipei Legia Varşovia, rivala Stelei în cadrul partidei de fotbal de miercuri seară, de pe Arena Naţională,  au fost opriţi la filtrele poliţiei instituite pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Asupra lor au fost găsite arme albe, cuţite şi bâte. Peste 400 de poliţişti şi 700 de jandarmi vor fi mobilizaţi la partida de fotbal din această seară.

Autorităţile au decis să instituie filtre la intrarea în Capitală după ce au fost anunţate că cei mai mulţi dintre suporterii polonezi vin în Capitală cu autocarele sau cu maşinile personale.

Astfel, la primele controale jandarmii au găsit - la fel ca şi în urmă cu doi ani, când echipa din Polonia a jucat în România împotriva Rapidului - mai multe obiecte contondente, printre care cuţite, bâte, obiecte pirotehnice şi droguri.

13 persoane au fost duse până la această oră la Secţiile de Poliţie din Capitală şi nu vor mai avea voie să inte pe Arena Naţională la meciul din această seară.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite