Întârziere de peste 9 ore ale unor zboruri Blue Air de pe Otopeni. Când va decola avionul pentru Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
blue air

Operatorul aerian Blue Air pare să aibă probleme serioase legate de respectarea programului de zbor. Pasagerii se plâng de întârzieri foarte mari, care le pot compromite vacanţa.

UPDATE Conform portalului flightaware.com, cursa de Blue Air de Barcelona cu indicativul  OB 107 ar urma să decoleze în jurul  orei 12.40. 

                               ************************

Mai multe zboruri ale aeronavelor Blue Air au avut întârzieri uriaşe, ajungând şi la mai mult de 9 ore de aşteptare pe Aeroportul Otopeni.

Cursele aeriene aveau ca destinaţie Valencia şi Barcelona ;i Antalya.

„Paralela 45 şi Blue Air ... o colaborare “de succes”.... am început vacanţa cu o mică întârziere ( de 9 ore) a zborului către Barcelona...”, scrie unul dintre pasageri.

Explicaţia Blue Air pentru cele trei curse întârziate, una de peste 12 ore: „defecţiuni tehnice minore” la o singură aeronavă

blue air

 „A venit o doamnă la ora 9.30 să ne înregistreze plângerile dar nu ne-a spus când plecăm. Eu am trei copii, pe care i-am trezit de la ora 03.00, pentru că ni s-a spus să venim la ora 04.00 pentru că sunt foarte multe zboruri. Aeroportul Otopeni are facilităţi zero pentru copii. Am sunat şi la agenţia de la care am contractat vacanţa, şi la Blue Air şi nimeni nu ştie. S-ar putea să aşteptă 3, 4 sau 7 ore”, a explicat un călător, la Digi24. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite