Weekend dulce pentru pofticioşi la Sweet Fest. Ciocolata, vedeta târgului din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cadrul târgului Sweet Fest vor fi prezentate mai multe produse în premieră FOTO Arhiva Adevărul
În cadrul târgului Sweet Fest vor fi prezentate mai multe produse în premieră FOTO Arhiva Adevărul

Sweet Fest, târgul delicateselor gourmet, îşi deschide porţile în weekendul 26-28 aprilie, atunci când urmează să fie expuse dulciuri şi prăjituri sofisticate. Târgul delicateselor va fi deschis trei zile şi va fi organizat la Hanul lui Manuc, din Bucureşti.

La festival vor lua parte peste 30 de experţi în arta culinară,  producători, importatori şi comercianţi, care vor expune pentru pofticioşi mai multe categorii de produse. Prăjituri tradiţionale, internaţionale şi o gamă largă de produse hand-made vor fi la dispoziţia celor care vor participa la festival.

Ciocolata, vedeta târgului

Ca la fiecare ediţie, ciocolata se numără printre exponatele cele mai populare din cadrul târgului. Fie că este vorba despre ciocolata albă sau neagră, amăruie sau aromată, vizitatorii Sweet Fest sunt atraşi de formele, culorile şi aromele seducătoare pe care produsul vedetă le are.

Pe lista ofertei comercianţilor se află praline belgiene de la Leonidas, ciocolată cu fructe şi condimente, dar şi figurine de ciocolată executate cu mare precizie. Pentru ca deliciosul peisaj să fie complet, din cadrul târgului nu va lipsi o fântână de ciocolată.

Sweet Fest, locul de lansare a mai multor produse

Cei care vor participa la festival se vor bucura de lansarea în premieră a mai multor delicatese culinare. Spre exemplu, cu această ocazie produsele belgiene Belberry-Maitre Confiturier vor fi lansate în ţara noastră. Dulceaţa, marmelada şi siropul de fructe sunt doar câteva dintre produsele ce urmează să fie prezentate în România la acest târg.

Prăjiturile create şi ornate manual sunt o altă piesă de rezistenţă a târgului Sweet Fest. Pe lângă delicatesele dulci, aroma cafelei puternice şi proaspăt măcinate va atrage un număr mare de pofticioşi, după cum explică organizatorii.

Târgul se află la a-V-a ediţie şi va fi deschis în perioada 26-28 aprilie, când doritorii pot intra gratuit la târgul care durează trei zile şi care poate fi vizitat între orele 10.00-20.00. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite