FOTO Bucureştiul respiră primăvară: parcurile au fost asaltate de oamenii sătui de geci şi de ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii au dat năvala în parcuri în primele zile de primăvară
Bucureştenii au dat năvala în parcuri în primele zile de primăvară

Primăvara mult aşteptată şi-a făcut în sfârşit apariţia în ultimele zile, în Capitală. Motiv pentru care, în numai câteva zile, tot oraşul parcă a renăscut. Parcurile din cartiere s-au umplut de familii fericite că-şi văd copiii la joacă, marile bulevarde au înverzite şi pomii înfloriţi au umplut cu arome proaspete trotuarele, iar parcurile s-au aglomerat de oameni îmbrăcaţi scurt şi cu zâmebetul pe buze.

Copiii au ieşit în grupuri la joacă, unii cu rolele, alţii cu bicicletele, cei mai mici la joacă în leagăne. Părinţii au plecat la fotbal cu băieţii, iar mamele şi-au aruncat încălţămintele şi au pornit la pas prin iarbă cu copiii.

Unii, mai leneşi, s-au tolănit pe băncile din parc şi au aţitpit cu soarele pe feţe, alţii au preferat o bere cu un prieten. Unii la terasă, alţii cu rolele în Skate Park-ul din Herăstrau.

Iubitorii de animale şi-au scos căţeii la plimbare, sportivii au scos bicicletele de la ”naftalină”, bătrânii au profitat de căldură şi de soarele puternic şi şi-au citit în linişte ziarul ori cartea preferată la liniştea copacilor, pe băncile din parcuri.

Îndrăgostiţii s-au bucurat de norii sclipitori în lumina soarelui, spate în spate, lipiţi de copacii proaspăt înfloriţi, iar adolescenţii au profitat de iarba proaspătă şi şi-au scos chitara la un ”zdrăngăneală” de duminică.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite