Vezi cluburile unde te distrezi diseară în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre altele, cântăreaţa Maria Radu îşi lansează diseara (vineri seara)  un nou videoclip, Viţa de Vie ne cântă ultimele lor hit-uri, avem un „Indie Invasion Special Edition Party“ în avanpremiera concertului Suede, un mix al DJ-ilor care lucrează cu Black Eyed Peas sau ne distrăm la Academia de şpritz şi bere.

Vinerea aceasta avem parte de petreceri de soi. Diseară, de la ora 20.00, în THE ARK, cântăreaţa pop Maria Radu lansează noul ei videoclip intitulat „Zbor“. Tot de la ora 20.00, în WINGSCLUB, urcă pe scenă rockerii de la Viţa de Vie.

O oră mai târziu, fanii Suede au parte de un official pre-party în  CLUBCONTROL, ca să se poată pune la punct cu ce înseamnă ritmurile britpop, la OKTOBERFESTPUB începe party-ul de rock alternativ „ Academia de şpritz şi bere“, iar la GYURI'SPUB cântă trupa Blackbeers.

 În WOODSTOCK CAFÉ înveţi cum să te simţi bine la „Feel the Freeday“, iar în E VARZĂ e „Seara Muntomanilor“, o petrecere pentru faniimuzicii folk. Pentru hip-hop-eri, în TRALALA CLUB concertează Raku, Faibo X& Guest.

DJ-ii celor de la Black Eyed Peas mixează în Fratelli Studios

Pentru amatorii de jazz, Irina Sârbu Group cântă la „Jazz on a Friday Nigh Party“, în PASSAGE CLUB, de la ora 21.30.

De la ora 22.00, doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate la „Girls Night Out“ în FIRE CLUB, în CLUBREVENGE e „3D Party“ , iar 100 CROSSROADS ne distrăm la o „Pe-trecere de pietoni“.

În GODOT CAFE TEATRU, la ora 22.30, concertează Trupa No.13 , iar pentru fanii ritmurilor afro, ONX CLUB organizează, de la ora 23.00, „Afro Connection party“.

Tot de la ora 23.00, grupul oficial de DJ cu care lucrează cunoscuta trupă Black Eyed Peas - Motiv 8 - fac spectacol cu mix-urile lor la FRATELLI STUDIOS.

Nici microbiştii nu au de ce să stea în casă în această vineri-seară. La CLUB BELLAGIO, de la ora 23.00, începe Football Party.

De la aceeaşi oră, tinerii dezinvolţi pot simţi că a venit vara la OLD CITY LIPSCANI GARDEN, la petrecerea „Friday Beach Party“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite