UNDE TE RELAXEZI Aqua Gym – sportul în apă care îţi întreţine silueta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acest sport este la modă în ultima perioadă şi se adresează oricărei persoane care vrea să îşi modeleze silueta într-un interval cât mai scurt de timp.

Gimnastica în apă, cunoscută sub denumirea de aqua gym, este un sport al cărei popularitate se află în creştere. Antrenamentul cu intensitate ridicată desfăşurat în apă combină exerciţii de aerobic, fitness, stretching şi hidromasaj pentru a ajuta la remodelarea siluetei în doar câteva şedinţe.

Unde practici aqua-gym

Există mai multe locuri unde bucureştenii pot practica Aqua Gym, printre care amintim: Hotelul  Ramada Majestic - Wellness Club, World Class Health Academy Marriott, World Club Champions Floreasca şi Alexandreea CLUB Fitness & SPA.

Programul piscinelor este diferit, preţul unei şedinţe de o oră variază între 25 şi 40 de lei, iar un abonament poate ajunge la aproximativ 330 lei.

Antrenamentele sunt plăcute, eficiente, nu pot cauza febră musculară şi nu pun în pericol articulaţiile aşa cum se poate întâmpla în cadrul altor sporturi.
Există mai multe avantaje printre care cele mai importante sunt acelea că aqua gym întăreşte muşchii, previne apariţia osteoporozei, îmbunătăţeşte sistemul circulator, combate acumularea kilogramelor în plus cauzate de retenţia de apă şi ajută la eliminarea eficientă a celulitei.

Exerciţiile sunt mult mai uşor de realizat în apă, de aceea aqua gym-ul se adresează tuturor persoanelor, indiferent de greutate şi vârstă, fiind recomandat chiar şi în cazul gravidelor.

Nu este nevoie ca persoanele care urmează aceste cursuri să ştie să înoate deoarece bazinele au o adâncime relativ mică, iar exerciţiile se desfăşoară doar în prezenţa unui instructor.

La început acest tip de exerciţii era folosit în mod terapeutic ca mijloc de recuperare a sportivilor accidentaţi, specialiştii în acest domeniu observând în timp proprietăţile curative şi faptul că acestea accelerează însănătoşirea pacienţilor.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite