Tânăr reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce ar fi tâlhărit un cetăţean străin, pe care l-a abordat pretinzând că este poliţist

Tânăr reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce ar fi tâlhărit un cetăţean străin, pe care l-a abordat pretinzând că este poliţist

Imagine de arhivă

Un tânăr a fost reţinut de poliţiştii din Capitală după ce ar fi tâlhărit un cetăţean străin, pe care l-ar fi urmărit după ce a scos bani de la un bancomat, iar apoi l-ar fi abordat cu pretextul că este poliţist şi face verificări. Ulterior, tânărul l-ar fi agresat pe cetăţeanul străinşi şi i-ar fi furat aproximativ 5.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Poliţiei Capitalei, în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate din 30 martie şi până în prezent de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 4, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 26, a fost identificat un tânăr în vârstă de 28 de ani care, în 30 martie, ar fi săvârşit o infracţiune de tâlhărie calificată, în dauna unui cetăţean străin.

Din verificările a reieşit că tânărul a observat victima în momentul în care aceasta a scos o sumă de bani de la un bancomat, ulterior ar fi urmărit-o până în incinta unui centru comercial din sectorul 4, după care ar fi abordat-o, sub pretextul că este poliţist şi doreşte să facă o verificare a paşaportului persoanei vătămate, ar fi agresat-o fizic şi i-ar fi sustras suma de aproximativ 5.000 de lei.

Astfel, marţi dimineaţă a fost pus în executare un mandat de percheziţie la adresa de domiciliu a bănuitului, acesta fiind prins şi dus la sediul subunităţii pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările