Sute de porţii de mâncare caldă, împărţite gratuit pentru persoanele defavorizate din Centrul Vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, 16 decembrie, Asociaţia Carusel organizează cea de-a treia ediţie a evenimentului umanitar „Sărbătorile pentru toţi“. Concret, volunatii vor prepara mâncare caldă pentru sute de oameni care provin din categorii defavorizate.

Chef Cezar Munteanu, echipa Carusel şi studenţii Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială de la Universitatea Bucureşti vor găti mâncare caldă în restaurantul „La Mama“ din Piaţa Alba Iulia, după care o vor distribui persoanelor marginalizate şi excluse social din Centrul Vechi al Bucureştiului.

„Aceasta nu este o acţiune singulară, Carusel distribuie alimente săptămânal pentru mai multe persoane marginalizate şi oferă servicii de asistenţă socială, asistenţă medicală, consiliere şi referire către alte servicii disponibile. Acest eveniment reprezintă un moment în care în care facem apel la solidaritate şi sperăm ca situaţia acestor oameni să devină o prioritate pentru autorităţile locale“, a declarat Marian Ursan, reprezentul Asociaţiei Carusel.

În cadrul primelor două ediţii ale evenimentului „Sărbătorile sunt pentru toţi“ au fost pregătite 180, respectiv 270 de porţii de mâncare caldă. Anul acesta, evenimentul se desfăşoară sunt Înaltul Patronaj al Ambasadei Olandei, în partenerial cu mai multe asociaţii.

Pe aceeaşi temă:

FOTO Povestea lui Hagi Lăcătuş, copilul şarmant care vinde trandafiri roşii în Centrul Istoric al Capitalei

Copii care ne dau speranţă. La numai 11 ani, Cosmin Marinescu este supranumit „balerinul de mătase“ al României

Bucureşteanul care trăieşte din pariuri. Suma-record: 30.000 de lei în două zile

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite